Gabriella harisnya

Minden alkalomra tudunk neked egy megfelelő harisnyát.

A rohanós hétköznapokra tökéletes választás a selymes fényű, kellemesen áttetsző női harisnyanadrág, megerősített lábujj és derékrésszel. Amely nem csak a mindennapokra, hanem alkalmakra is tökéletes választás. Több színben elérhető és 5-ös méretben is kapható. Minden Hölgy ruhatárának alapdarabja.

Az alakformáló és karcsúsító harisnyanadrág speciálisan megerősített nadrágrésszel készült, amely formálja a feneket, és szépen tartja, formálja a csípőt és a hasat. Nagyon jó választás alkalmi ruhák alá.
Van, amelyik Aloe vera kivonattal gazdagítva készült, mely a harisnyára érzékeny bőrűeknél megszünteti az esetleges viszketést, hidratáltságot biztosít a lábnak. Van olyan is, melynek viselése során, testhő hatására koffein szabadul fel, ami a bőrön áthatolva segíti a cellulitisz csökkenését.

Ez a típusú alakformáló és karcsúsító bugyi speciálisan megerősített nadrágrésszel készült. Fenékemelő hatású, továbbá a csípőre és a hasra is nyomást gyakorol. A dekoratív nyújtott szár megakadályozza a combok kidörzsölődését. Nincs több kellemetlen érzés a jó időben sem.

A kompressziós harisnyák különleges szövése a láb alsó részénél a legerősebb, majd felfelé egyre gyengül, így segít a láb izmainak megakadályozni a vérerek kitágulását. Ezáltal ötvöződnek a kompressziós és az alakformáló harisnyák előnyei, mindez egy rendkívül elegáns kivitelben!

Esküvőre, ballagásra, családi összejövetelre, a hétköznapokra vagy csak hogy feltöltődj egy kis „Én idővel” válaszd a Gabriella harisnyáit.