Boldog Nőnapot!

Imádjuk az ünnepeket! Legyen az egy névnap, szülinap, évforduló vagy ami most nagyon is aktuális, a Nőnap.

„A nőnapot megúszni próbáló férfiak legtöbbször hangoztatott érve a következő: „Ez úgyis csak egy komcsi ünnep, én nem tartok ilyeneket!”

Nos, uraim, van egy nagyon rossz hírem: a nőnapnak semmi, de semmi köze a kommunizmushoz! Sokkal régebbre nyúlik ugyanis vissza, mint ahogy azt gondolnánk.

…Az első világháború harmadik évében, március 8-án, a háború és éhínség sújtotta Oroszországban nők tüntettek kenyérért és a békéért. 4 nappal később II. Miklós cár lemondott, az utána jövő kormány pedig szavazati jogot adott a nőknek. Ezért ünnepeljük a nemzetközi nőnapot március 8-án. …

Manapság már kicsit megkopott ugyan a fénye, de szerintem igenis ünnepeljük március 8-án azt, hogy nőnek születtünk! És azt is, hogy hála elődeinknek, sokkal szabadabb életet élhetünk, mint 150 évvel ezelőtt!”

Nőnek lenni különleges és érdekes. Egy Nőnek magabiztosnak, határozottnak, kell lennie az élet minden területén, de ugyanakkor kell, hogy megmaradjon az a „Nő vagyok!” érzés is. És ehhez az első lépés, a tökéletes melltartó kiválasztása.

Az Ani Butikban minden igényt kielégítő választékkal várunk most is Nőnapon, minden kedves vásárlónkat, és aki

március 05.-08.

között vásárol melltartót, annak Nőnap alkalmából

ajándék bugyival kedveskedünk.

“Mindannyian sztárok vagyunk, és megérdemlünk egy kis csillogást.”

/Marilyn Monroe/

Azt kívánom, hogy ezen a napon, minden Nő a legeslegszebben ragyogjon.

(További információt az üzletben kaphat. Inter Spar üzletsora – Ani Butik Fehérnemű üzlet)