Triumph Törzsvásárlói Program!

 KI IGÉNYELHET TRIUMPH TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYÁT?

 A TRIUMPH TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYA A PROGRAMBAN RÉSZTVEVŐ ÜZLETEK ÁLLANDÓ ÉS HŰSÉGES VÁSÁRLÓI SZÁMÁRA KÍVÁN KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTANI.

 – TRIUMPH TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAMHOZ VALÓ CSATLAKOZÁS FELTÉTELE BÁRMELY, A PROGRAMBAN RÉSZTVEVŐ TRIUMPH MÁRKABOLTBAN HIÁNYTALANUL KITÖLTÖTT A REGISZTRÁCIÓS ADATLAP, MELYEN A VÁSÁRLÓ ALÁÍRÁSÁVAL HOZZÁJÁRUL, HOGY A TRIUMPH MARKETING OSZTÁLYA AZ ADATAIT REKLÁM ÉS PROMÓCIÓS CÉLRA FELHASZNÁLJA.

 – A PROGRAMBAN VALÓ RÉSZVÉTEL NINCS MINIMUM VÁSÁRLÁSI LIMITHEZ KÖTVE, DE A TRIUMPH MÁRKABOLT MINDENKORI SZEMÉLYZETÉNEK DÖNTÉSE, HOGY KINEK AJÁNLJA FEL A PROGRAMBAN VALÓ RÉSZVÉTEL LEHETŐSÉGÉT.

 – A PROGRAMBAN CSAK AZ VEHET RÉSZT, AKI AZ ÁLTALÁNOS RÉSZVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ MELLÉKLETEKÉNT TALÁLHATÓ IGÉNYLŐLAPOT PONTOS, ÉLŐ ADATOKKAL TÖLTI KI.

MILYEN KEDVEZMÉNYEKRE JOGOSÍT A TRIUMPH TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYA?

– A TRIUMPH TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYA AZ ELSŐ HASZNÁLATTÓL FOGVA 7%-OS KEDVEZMÉNYRE JOGOSÍT A PROGRAMBAN RÉSZTVEVŐ TRIUMPH MÁRKABOLTOKBAN.

– A KEDVEZMÉNY KIZÁRÓLAG TELJES ÁRU TERMÉKEKRE VEHETŐ IGÉNYBE, MÁS KEDVEZMÉNNYEL ÖSSZE NEM VONHATÓ.

– A TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAMBAN MEGHIRDETETT BÁRMILYEN TOVÁBBI AKCIÓS KEDVEZMÉNY CSAK A KÁRTYA BEMUTATÁSÁVAL VEHETŐ IGÉNYBE.

– A TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYA A KÉZHEZVÉTELTŐL SZÁMÍTVA VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYES