Karácsony, A Szeretet Ünnepe!

 Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket és vásárlóinkat a Triumph Márkabolt(Békéscsaba-Tesco üzletsor)üzletében és az  Ani Butik Fehérnemű üzletben (Gyula, Interspar üzletsor)!Lepje meg „velünk” szeretteit! 
 Ne hagyja az ajándékok megvásárlását az utolsó pillanatokra!   A Triumph fehérnemű újdonságaival várjuk Önöket,hogy a szeretet ünnepén igazi öröm legyen az ajándékozás!Legyen a vásárlónk és vigye haza a fehérnemű újdonságokat! Kedvére válogathat a női-ffi fehérneműk, köntösök és hálóruhák között!Ne feledje! Ajándékozzon kedvesének, szeretteinek ajándékutalványt! [slideshow id=15]
[slideshow id=15] Legyen a partnerünk és igényeljen Törzsvásárlói kártyát, ami állandó kedvezményt biztosít Önnek!Jöjjön el és kényeztesse magát vagy lepje megszeretteit a minden igényt kielégítő Triumph Fehérnemű és Hálóruha kínálatunkból! Készüljünk együtt a karácsonyra! Érdeklődjön aktuális újdonságainkról!

Újdonság! Sloggi pamut zokni kedvező áron kapható a Triumph Márkabolt békéscsabai üzletben. 3+1 akció! Három sloggi zokni vásárlása esetén, a negyediket ajándékba kapja!Boldog Karácsonyt és sikerekben Gazdag Új Esztendőt Kívánunk!     

       Az Ani Butik csapata